Toprak Razgatlıoğlu ölümden döndü: İşte o anlar

 Alanya Haber giriş: 06 Eylül 2024, Cuma 23:10., Güncelleme: Bir hafta önce
Toprak Razgatlıoğlu ölümden döndü: İşte o anlar
Abone ol

Toprak Razgatlıoğlu, organizasyonun 8. ayağında hafta sonu Fransa'da yapılacak yarış öncesindeki serbest antrenman seansında 210 kilometre hıza ulaştığı anlarda kaza yaptı. Kazanın ardından kontrol amaçlı tedaviye alınan Toprak sosyal medya hesabında durumu hakkında paylaşım yaptı.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nda 15 galibiyetle zirvede yer alan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, organizasyonun 8. ayağında hafta sonu Fransa'da yapılacak yarış öncesindeki serbest antrenman seansında kaza yaptı.

Hafta sonu şampiyonadaki liderlik avantajını korumak için piste çıkacak olan Red Bull sporcusu ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu Toprak, serbest antrenman seansı sırasında aracının kontrolünü kaybederek yere düştü ve sürüklendikten sonra pist dışına çıktı.

Kaza sonrasında antrenman seansı durdurulurken Razgatlıoğlu, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Dünya Superbike Şampiyonası'nın 8. ayak yarışları 7-8 Eylül'de Fransa'daki 4,41 kilometre uzunluğundaki Magny-Cours pistinde düzenlenecek.


Bu sezon üst üste 13 yarış kazanan sporcu rekoruna imza atan Toprak, pilotlar klasmanında 365 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Nicolo Bulega ile arasında 92 puan fark bulunuyor.

Hastaneden de paylaşım yapan Toprak Razgatlıoğlu, “Şuan iyiyim kontrol amaçlı hastanedeyim iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Toprak Razgatlıoğlu ölümden döndü: İşte o anlar
Toprak Razgatlıoğlu ölümden döndü: İşte o anlar