Konaklı'da tutsak edilen bir can: Bu Canı Kurtarın!

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bir otelin personel evinin bahçe kısmında bulunan kafes içerisine dondurucu soğuklarda bir köpeğin iddiaya göre aç-susuz hapsedilmesine tepki yağdı.
İddiaya göre Konaklı'daki bir otelin bahçesine kapaatılan köpeğe, çevredeki hayvansseverler mama ve su veriyor. Mama kabı ve su kabının günlerdir boş olduğunu, bu dondurucu soğuk ve rüzgarlı havalarda bile köpeğin uygunsuz bir ortamda hapsedildiğini söyleyen hayvanseverler yetkililere seslendi..
"ALLAH HERKESE MERHAMET VERSİN"

Sosyal medya hesabından duruma isyan eden bir hayvanserin o paylaşımı; "Bu can dostumuz Alanya /Konaklı da Yetkin Otelin personel lojmanında getirilip hapsedilmiş güzel bir can.Su 3 gündür yok.Canları.isterse artan yemekten konuluyor.Hapis.Daha önce de diğer bir can bu şekilde kayboldu.İnanın insanlığımdan utanıyorum.Bir gün başıma bir şey gelse bu canları korumaya çalışırken gelecek biliyorum.Allah herkese merhamet versin.Kimimiz yaşlılara kimimiz yetimlere kimimiz dili olupta konuşamayanlara yardim etsin.O zaman herşey güzel olacak inanıyorum...."
