Başkan Yardımcısı Erdoğan'ın 35 milyonluk lüks villası gündem oldu

 Alanya Haber giriş: 06 Eylül 2024, Cuma 11:15., Güncelleme: Bir hafta önce
Başkan Yardımcısı Erdoğan'ın 35 milyonluk lüks villası gündem oldu
Abone ol

Alanya'nın Bektaş Mahallesi'nde güncel piyasa değeri yaklaşık 35 milyon lira olan lüks villanın sahibi gündem oldu. Villa ve Arsanın geçtiğimiz yıl Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan'ın ev hanımı eşi R. Erdoğan'a geçtiği ortaya çıktı. Önceki dönem belediyedeki makam odasında para sayma görüntüleriyle ülke gündemine oturan ve halen görevine devam eden Belediye Bakan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve Tamer Telli hakkında imar yolsuzluğu davası başlatılmıştı.

Gazetecilerin 'villa' sorusuna yanıt veren Hasan Erdoğan, konuyla ilgili "Söyleyecek bir şeyim yok, veremeyecek hesabım da yok" dedi. Alanya Belediyesi'nin gönüllü bağışçılarından olduğu bilinen Erdoğan'ın eşi R. Erdoğan'ın aileden mi yoksa sonradan mı hatırı sayılır bir servet edindiği bilinmiyor.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 35 MİLYON TL CİVARI

Denize nazır lüks villanın yapıldığı arsa, 21.03.2023 tarihinde Erdoğan'ın eşine kaydedildi. Ev hanımı olduğu bilinen R. Erdoğan'ın hangi gelirle bu arsayı alıp, üzerine 3 katlı villa yaptırdığı soru işaretlerini berabrinde getiriyor., Villa inşaatının bitmiş haliyle güncel piyasa değeri 1 milyon Euro'yu bulabileceği belirtiliyor.

İMAR YOLSUZLUĞUNDAN YARGILANIYOR

Geçtiğimiz yıllarda yayımlanan videoda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve danışmanı Tamer Telli’nin belediye binasındaki bir dinlenme odasında dolaptan çıkardıkları paraları saydıkları görüldü.