TSYD yönetiminden AGC’ye ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube Yönetimi 2023 yılının ilk toplantısını Alanya’da yaptı. Başkan Şifa Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri ilçede önce üyeleri ile buluşup ardından Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler

© Alanya Gazetesi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri sabah saatlerinde geldikleri Alanya’da TSYD üyeleri ile buluştular. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) gerçekleştirilen toplantıda Alanya’da spor basınını sorunları ve güncel konular konuşuldu. TSYD Antalya Yönetimi ardından Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

TSYD Antalya Şubesi’ni Alanya’da görmekten, AGC’de misafir etmekten memnun olduklarını kaydeden Başkan Coşkun, spor müsabakalarını takip etmek isteyen gazetecilerin kendilerine ilettiği, zaman zaman karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi verdi. 
TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek de Alanya ziyaretinin sorunları dinlemek ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacı taşıdığını belirtti. Ziyarette, basın kanunu ve BİK Yönetmeliği’nde yapılan düzenlemelerin ardından medyayı ilgilendiren gelişmeler de konuşuldu. TSYD Şube Başkanı Çiçek, AGC Başkanı Gaye Coşkun’a günün anısına TSYD Plaketi de taktim etti.

Alanya'da da çok yaygın: Sarı serum bir can daha aldı
Yeni binadan iki müjde: Eski İskele ve Eski Belediye Binası artık halkın
Alanya'da ücretsiz hamsi festivali başlıyor
Çöp kurnazlarına en 100 bin TL ceza
Alanya'da 63 bin öğrenci ders başı yapacak
Alanya'ya salı günü sağanak yağış giriyor
Alanya'da askeri öğrenci Bertuğ Girgin hayatını kaybetti
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi