Son dakika: Alanya'da deprem

Son dakika: Alanya'da 01:36'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.1 ve merkez üssü olarak da Alanya Emişbeleni olarak açıkladı. AFAD verileri göre ise deprem 3.9 büyüklüğünde gerçekleşti.

© Alanya Gazetesi

Son dakika: Alanya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Alanya Emişbeleni olarak açıklandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. AFAD verilerine göre deprem 3.9 şiddetinde ve yerin 12.39 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Son dakika: Alanya'da deprem

Deprem Antalya merkez ve tüm ilçelerinde şiddetli birşekilde hissedildi. 

Google verilerine göre deprem 4.4 büyüklüğünde meydana geldi:

Android Deprem Uyarıları Sistemi, yakındaki deprem sallantısının algılandığı bölgelerdeki Google Konum Doğruluğu özelliğinin açık olduğu Android telefonların cihaz ve sensör verilerini kullanır.

Son dakika: Alanya'da deprem
Eski Alanya Belediye Bakanı Yücel'den Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun ziyareti
AGC Başkanı Coşkun: Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet
ALKÜ Rektörü Türkdoğan: O tertemiz yürekler, bizim en kıymetli hazinemiz
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Tavlı'dan 23 Nisan mesajı
Fatma Anılgan'dan 23 Nisan mesajı
Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Tahsin Biner partisinden istifa etti
Kalp krizi bu kez Bayırlı Ailesi'nin ocağına düştü
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi