Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan Alanya'da kaza yaptı: 1 turist öldü

Sık sık kazaların yaşandığı Alanya D-400 karayolu bir turistin daha canını aldı.. Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Alanya'da kendi kullandığı aracıyla Danimarka uyruklu Rami Ali Surul yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Surul, kaza yerinde hayatını kaybetti.

© Alanya Gazetesi

Gaziantep'in Nizip ilçesi Belediye Başkanı Ali Doğan'ın (49) kullandığı araç, Alanya'nın Kestel Mahallesi D-400 karayolunda karşıya geçmeye çalışan Danimarka uyruklu Rami Ali Surul'a çarptı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Surul'un hayatını kaybettiği belirlendi. Nizip Belediye Başakanı Ali Doğan, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan Alanya'da kaza yaptı: 1 turist öldü

D-400; ALANYA'NIN ÖLÜM YOLU

Alanya'da D-400 güzergahı, başta yabancı turistler için adeta bir ölüm yolu olarak anılıyor.. Özellikle gece saatlerinde alkol alan turistler yol üzerinde bulunan yaya geçitlerinden karşıya geçmeye çalışıyor. Şehir içi kadar yoğun yaya kalabalığı olan bölgelerde karayolunda ilerlediğini düşünen, sağ ve sol refüjlerdeki ağaç ve çitlerden dolayı görme mesafesi düşen sürücüler ise 'hız nedeniyle' durmakta zorlanıyor veya hiç duramıyor..

Çoğu zaman yaya geçitlerinde duran araçlara arkadan gelen diğer araçların çarpmasıyla da zincirleme kazalar yaşanıyor..    

Profesör Daron Acemoğlu Nobel alan 3. Türk oldu
230 bin öğretmenin beklediği kanun dün TBMM'de yasalaştı: Öğretmene dokunan yandı!
Alanya'da güneşlenen Rus turist hayatını kaybetti
Oğlunu öldürüp eşini de ağır yaralayan şahıs tutuklandı
Skandal: Belediyenin eski araçlarını temizleyip 'yeni alındı' denilmiş
İstilacı Sivrisinekler Alanya'da
MÜSİAD’DAN eğitime özel destek
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi