Gezi Treni trafikten men edildi

Alanya'da trafik yönetmeliğine uygun olmadığı ve şehir içi trafiğini aksattığı gerekçesiyle eleştirilen gezi treni, Alanya Belediyesi ve Şoförler Odası'nın ortak girişimleriyle trafikten men edildi.

© Alanya Gazetesi

Alanya'da yaz sezonuyla tıkanma seviyesine gelen araç trafiğinde zaman zaman gezi treni nedeniyle de yoğunluk yaşanıyordu. Sokaklarda ve ana arterlerde trafik akışını aksatan gezi treni, Alanya Belediyesi ve Şoförler Odası'nın ortak kararıyla kaldırıldı. Akkaya, özellikle yaz aylarında yaşanan trafik sıkışıklığının bu kararla azalacağını umduklarını ifade etti.

Gezi Treni trafikten men edildi

Oda Başkanı Ali Akkaya gezi trenin trafikten kaldırılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada 'ODAMIZIN UZUN UĞRAŞLARI SONUCUNDA ALANYA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNDE AKSAKLIK YARATAN GEZİ TRENİ TRAFİKTEN KALDIRILDI.
GEZİ TRENİNİN TRAFİKTEN KALDIRILMASI VE BAĞLANMASI İLE İLGİLİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANIMIZ SAYIN, MUHİTTİN BÖCEK’E, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UKOME ÜYELERİMİZE, ALANYA İLÇE EMNİYET TRAFİK EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
.' dedi.

Gezi Treni trafikten men edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile de yapılan görüşmeler sonucunda alınan ortak karar, Alanya'nın trafik düzenine fayda sağlanması bekleniyor.

Gezi Treni trafikten men edildi
Gezi Treni trafikten men edildi
Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali sona erdi
Fethullah Gülen öldü, Cenazeye kimler katılacak? Vasiyeti ortaya çıktı
Alanya’da dövme sanatçısı Cemal Avcı hayatını kaybetti
Profesör Daron Acemoğlu Nobel alan 3. Türk oldu
230 bin öğretmenin beklediği kanun dün TBMM'de yasalaştı: Öğretmene dokunan yandı!
Alanya'da güneşlenen Rus turist hayatını kaybetti
Oğlunu öldürüp eşini de ağır yaralayan şahıs tutuklandı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi