Alanya'da kara perşembe: 4 farklı kazada 3 kişi hayatını kaybetti 7 yaralı

Alanya son 24 saat içinde meydana gelen 4 farklı kaza olayı ile kara bir perşembe günü yaşadı. İlk kaza İmamlı Mahallesi'nde meydana geldi ve Mustafa Toksöz isimli genç, ikinci kazanın adresi ise Oba Mahallesi ve beton mikserinin ezdiği 35 yaşındaki Aysel Yıldırım, ve Demirtaş Mahallesi'nde ölümlü kazalarıyla gündemden düşmeyen kavşakta Mustafa Yenibağ isimli vatandaş sahil büfede içtiği son çayının ardından çıktığı yolda bir aracın çarpması sonucu hayatın kaybettiler; Alanya Yenibağ'ın vefat haberini okuduğu saatlerde aynı noktada iki araç daha kaza yaptı ve bu kazada da 4 kişi yaralandı. Aynı saatlerde Mahmutlar Mahallesi'nde genç işletmeci Mert Nizamlıoğlu beyin kanaması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı.

© Alanya Gazetesi

Dün gece 03:30 sularında İmamlı Mahallesi D-400 karayolunda TIR'a arkadan çarpan  07 MNT 77 plakalı otomobil içerisindeki 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılardan otomobilin sağ ön koltuğunda bulunan Mustafa Toksöz olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü M.N.T. ve Ş.T. hastanede tedavi altına alındı.

Mustafa Toksöz isimli genç feci kazada hayataın kaybetti

Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, cadde üzerinde bisikletiyle seyir halinde bulunan 35 yaşındaki Aysel Yıldırım isimli kadın bir beton firmasına ait kamyonun altında kaldı. Talihsiz kadın kaza yerinde hayatını kaybetti.

Aysel Yıldırım isimli genç kadın kaza yerinde hayatını kaybetti

Öğlen saatlerinde ölümlü kazaları ile gündemden düşmeyen D-400 üzerindeki Demirtaş Kavşağı ise 1'i ölümlü iki farklı kazayla yeniden 'yeter artık' dedirtti. İlk kazada motosiklet sürücüsü 68 yaşındaki Mustafa Yenibağ hayatını kaybetti.

Demirtaş kavşağında meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Mustafa Yenibağ hayatını kaybetti

Yine aynı kavşakta meydana gelen diğer kazada iki araç kazaya karıştı. Aracın birisi metrelerce takla attı. Bu kazada araç sürücüleri ve yolcular yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  

Demirtaş kavşağındaki iki aracın karıştığı kazada araçlardan biri metrelerce sürüklenerek takla attı. 4 kişi bu kazada yaralandı.

Alanya'nın tanınmış genç işletmecilerinden Mert Nizamlıoğlu, beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alındı.
 

Mert Nizamlıoğlu
Kalp krizi bu kez Bayırlı Ailesi'nin ocağına düştü
Osman Çavuşoğlu sonsuzluğa uğurlandı
Tavlı: Demirtaş Kavşağı için Belediyeyi bekliyoruz
Eski Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu hayatını kaybetti
Çavuşoğlu ailesinde baba acısı
Son dakika: Alanya'da işyerleri kapanış saatlerine kısıtlama getirildi
Yağmur, Alanya'nın voleybolda milli gururu oldu
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi