AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti 

 Alanya Haber giriş: 24 Temmuz 2024, Çarşamba 13:39., Güncelleme: 2 ay önce
AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti 
Abone ol

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. 'Doğru ve gerçek haber alma hakkı, meslek etiğine bağlı, ilkeli gazeteciler ile mümkündür' diyen Tavlı AGC Başkanı Gaye Coşkun'a çiçek takdim etti.

AGC'yi ziyarette Tavlı'ya AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti 
AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti 

Ziyarette AGC Başkanı Gaye Coşkun'a çiçek takdim eden İlçe Başkanı Tavlı, "Alanya'da basın çalışanlarının gününü kutlamak istedik. O nedenle ilk olarak sizi ziyaret ettik. Gününüz kutlu olsun" dedi.
Başkan Coşkun konuklarına  24 Temmuz AGC'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve ziyaret  nedeniyle teşekkür etti.

TAVLI'DAN BASIN BAYRAMI MESAJI;

Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı şu ifadelere yer verdi; Demokrasinin, düşünce ve ifade özgülüğünün temel unsuru, halkın en önemli bilgi kaynağı olan  basın, toplumun müşterek sesi olarak ve kamu adına hareket ederek katılımcı ve saydam yönetimin temel aracıdır.  

Birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde, demokrasinin gelişmesinde, kamuoyunun oluşturulmasında üstlendikleri aktif görev ile basın mensuplarımızın sorumluluğunun ne kadar önemli olduğu ortadadır. Dezenformasyon ve yalan haberin çok kolay yayıldığı bu zamanlarda toplumun doğru ve gerçek haber alma hakkı, meslek etiğine bağlı, ilkeli gazeteciler ile mümkündür.

Geçmişten bugüne toplumumuzun doğru ve tarafsız şekilde sesi olmaya çalışan, milletin iradesine saygılı, milli menfaatlerimize uygun yayıncılık anlayışını benimseyen tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti 
AK Parti'den AGC'ye 24 Temmuz ziyareti