Hale Pastaneleri (Buca) hakkında bilgi...

İşletmemize ait her türlü üretim ortamlarımızda hijyen kurallarına en disiplinli ve katı bir şekilde uyulmaktadır. HACCP en ince ayrıntılarına kadar uygulanmaktadır.

Hale Pastaneleri´nde üretim sadece fabrikada değildir. Poğaça ve börek üretimleri çiğ bir şekilde yarı mamul olarak şubelere ulaşmaktadır. Bir gün önceden gelen bu grup, şubelerde bulunan profesyonel mayalı dipfrizlerinde bekletilir ve yine profesyonel mayalı fırınlarda önce kısa bir süre mayalandırılır ve ardından pişirilip, sıcacık ve tazecik bir şekilde müşterilerimize servis edilir.Fabrikamızda ise her türlü üretim öncesi hazırlıklar hem ekipman , hem üretim ortamı ve hem de çalışan bakımından son derece dikkatli bir şekilde yapılır. Bir gün önceden biriktirilen iç ve dış siparişler ustalarımızın önüne iş emri olarak düşer. Üretimimiz daima günlüktür ve fabrikamızda siparişi olmayan hiçbir ürün üretilmez. Yani fabrikamız yada başka bir ortamımızda bitmiş ürün stokumuz bulunmamaktadır. Üretimini yaptığımız tüm ürünlerimizin profesyonel üretim reçeteleri bulunmaktadır ve bilgi sistemlerimizden periyodik bir şekilde takip edilmektedir. Ayrıca fabrikamız içerisinde ayrıca bir laboratuarımız da bulunmaktadır.Üretimde çalışan ustalarımız ve karar vericilerimiz ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip ederler. Hem tedarikçilerimiz ile işbirliklerimiz sürmekte hem de fuar, organizasyon, seminer vb. bilgilendirme ve yenilikleri yakından izlemekteyiz.

Ürün kalite devamlılığımızın yanı sıra ürünlerimizin lojistiği sırasında da gereken tüm dikkatleri ve yenilikleri hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz.  Ayrıca ürünlerimizin müşterimize servisi sırasında hijyen koşulları en üst düzeyde uygulanmakta ve kapalı ambalajlarımızın da tasarım güzelliği , dayanıklılık ve hijyenliği konusunda da hassasiyetle çalışmaktayız.