ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret

 Alanya Haber giriş: 25 Nisan 2024, Perşembe 10:50., Güncelleme: 2 hafta önce
ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret
Abone ol

135 yıl önce kurulan Dünya'nın en büyük klima markalarından Hitachi'nin üretici firması olan ABD merkezli Jhonson Controls'un CEO'su Anna Khanova ve Avrupa Direktörü Evren Akçora, Akdeniz Bölge Distribütörü Avcıoğlu İklimlendirme & Klima'nın davetlisi olarak Alanya'ya geldi. Alanya'ya hayran kaldığını belirten CEO Khanova 'Güneşin 12 ay gülümsediği bu kentte insanların da gülümsemesi için iş birliğimizi daha da ileriye taşıyacağız.' dedi

Dünya'nın en büyük klima üreticilerinden Johnson Controls CEO'su Anna Khanova ve Avrupa Direktörü Evren Akçora, geçtiğimiz aylarda Akdeniz Bölge Distribütörlüğü anlaşması imzalanan Alanya'lı Avcıoğlu İklimlendirme ve Havalandırma firmasının misafiri olarak Alanya'ya geldi. Bölgenin en büyük klima tedarikçilerinden olan Avcıoğlu'nun ortaklarından Özgür Arslan ve Mehmet Avcı 'Bölgemizde özellikle yaz aylarında yaşanan iklimlendirme sorununa çözüm üretebileceğimiz projeler ve işbirliğimizi daha da genişletecek konularda verimli bir görüşme oldu.' dedi.

ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret
ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret

ALANYA'YI BİLMİYORDUK!
Alanya'ya gelen ve gördüğü manzara karşısında hayranlığını belirten Hitachi CEO'su Anna Khanova 'Daha önce ismini duyduğum ve İlk kez gelme fırsatı bulduğum Alanya adeta cennet gibi bir şehir. Bu kadar muhteşem bir manzara ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Benim için burada olmak büyük bir şans. Alanya için 'Güneşin 12 ay gülümsediği şehir' dendi bana. Biz de güneşin gülümsediği bu şehirde yaşayanların da yüzlerinin gülümsemesi için Distribütör firmamız olan Avcıoğlu Klima'nın talepleri doğrultusunda tüm ekibimizle seferber olacağız. Aynı zamanda bugünden itibaren Alanya'nın bulunmaz bir tatil destinasyonu olduğunu da her fırsatta dile getireceğimden emin olabilirsiniz' dedi.

ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret
ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret

'EN UYGUN FİYATA EN KALİTELİ ÜRÜN'
Avcıoğlu Klima ortaklarından Özgür Arslan 'Yaz aylarının başlamasıyla birlikte Akdeniz genelinde büyük bir iklimlendirme sorunu baş gösteriyor. Sıcakların etkisiyle birlikte yetersiz kalan klima ve havalandırma ihtiyaçları için, dünyanın en büyük üreticisi konumunda olan aynı zamanda kalite bakımından rakiplerine açık ara fark atan Hitachi markasıyla bir anlaşma yaptık. Bu vesileyle sektörümüzde sağladığımız istihdamı da artırarak bölgemize ekonomik anlamda ciddi bir katkı sağlıyoruz. Özelikle yaz aylarında büyük ölçekli oteller teknik olarak ciddi sıkıntılar yaşıyor. Akdeniz'in en büyük servis ağıyla bu sorunların üstesinden geliyoruz. Hitachi markasıyla yaptığımız bu işbirliği ile sektörde yaşanan sorunları minimize etmeyi hedefliyoruz. Artan maliyetleri de düşündüğümüzde amacımız müşterimiz için en uygun fiyata en kaliteli ürünü sunabilmekti. Hitachi markasıyla anlaşmamız tam da bunu sağladı.' dedi.

ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret
ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret


'Misafirlerimizi ağırlamak bizim için çok kolay oldu çünkü Alanya'mız dünyanın en güzel şehri ve adım attığımız her yer mucizevi doğal ve tarihi güzelliklerle dolu bir şehir' diyen Avcıoğlu oratklarından Mehmet Avcı ise 'Alanya'da ağırladığımız sayın Anna Khanova ve Avrupa Direktörü sayın Emre Koçak'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. İşbirliğimizi daha da ileriye taşıyacak projelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret
ABD'den Alanya'ya dikkat çeken ziyaret